SILLY SYMPHONIES and SOUND ARCHITECTURE are ON 2003

Partyscene Redactie | 30 december 2002
headlines

Silly Symphonies, Sound Architecture, Soaked en Sleaze slaan daarom de handen ineen voor een knallend begin van 2003 .We daarom dit keer de beste nationale deejays in huis gehaald om ervoor te zorgen dat Oud & Nieuw op ON een onvergetelijke avond zal worden. In de grote zaal zullen de volgende namen je muzikaal het nieuwe jaar in laten dansen.

ON en Sound Architecture resident JOACHIM zal de opening verzorgen met het beste uit zijn sets uit 2002, je kan dus een vette groovy tech house set verwachten afgewisseld met funky techno tunes. ON zou ON niet zijn zonder een set van resident en Silly Symphonies main deejay REMY. Als klap op de vuurpijl zal exclusief in Rotterdam MICHEL DE HEY de tent op stelten zetten. ON word deze avond visueel bijgestaan door Superstar vj JP 10.000.

Wordt het je allemaal teveel dan is er de mogelijkheid om je samen met je partner en een fles champagne terug te trekken in een van de Cabinet’s D’Amour hosted by SLEAZE. De lounge wordt gehost door Estoy Caliente Cafe, die deze Oud en Nieuw editie uitpakken met dé ultieme Zuid Amerikaanse nachtclub…Dirty sounds van Ron Wood, Patrick en San Lee, Latina paaldanseressen en Braziliaanse cocktails…je komt ze allemaal tegen op dinsdag 31 december in de lounge van Off_Corso…We ae prepared are you…

Main hall is hosted by Silly Symphonies and Sound Architecture.
DJ’s: REMY, JOACHIM, MICHEL DE HEY

Visuals by JP 10.000

Lazershow by Lazercreationz.

SLEAZE [ A quick sample of what is to come in 2003 ]

Lounge is SOAKED hosted by ESTOY CALIENTE CAFE.

DJ’s: SAN LEE, PATRICK, RON WOOD Tickets 38 Euro excl. Presale fee.

Presale at I Rotterdam: Clone records, Velvet, Outrage, Mia Mia I Den haag : Gabriel Clothing, Concrete, Donna Tiende I Amsterdam : 451 F , We cut head I Leiden : Cyber records.

(toegevoegd:30-12-2002/15:41)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws