MAW doet Las Palmas aan

Partyscene Redactie | 30 december 2002
headlines

Nu was het ook weer goed druk EN er was genoeg ruimte. Hele geschikte locatie en de sfeer was er super relaxed. Het enige wat tijdens het hossen niet echt beviel was de grote hoeveelheid gebroken glazen. Maar na een beetje goed hard stampen was dat ook wel weer aardig opgelost.

Bij binnenkomst was Edwin Bazen aan het werk. Edwin is een geregelde gast bij Las Palmas en wist ook nu weer de boel warm te draaien. Daarna had MAW Secret Cinema uitgenodigd, uiteraard voor een live-set. Met een golfbeweging van vette pieken en vloeiende dalen, dat houdt men wakker. Hij vroeg nog hoe z'n set was gegaan: Nou jongen, hij ging RETE-lekker.

Alles liep fijntjes om door Trevor Rockclive overgenomen te worden, niet zoals eerder werd gemeld Technasia/Charles Siegling. Het werd een aaneenschakeling van gebeuk tot aan de late sluitingstijd. McP-Pholl, die de hele avond z'n trance-achtige uitspraken aan de muziek toevoegde, was er maar bij gaan zitten en vroeg zich duidelijk af wanneer Trevor eindelijk klaar was met spelen en hij dus z'n bedje in kon. Maar helaas vroegen de die-hards steeds maar om meer en Trevor liet ze nog een paar keer nastuiteren, totdat hij achter de tafels moest worden weggesleept.

Tussendoor is er weinig tijd geweest om te loungen en om even in het "go-play"-cafe te gaan kijken, maar daar werd wat relaxer gedraaid en was het er zeker heel warm cosy. Mede door de visuals (Vision Impossible) zag het er overal trendy gezellie uit. MAW had een leuk onderkomen vanavond:makkelijk parkeren,relaxed bij de entree, garderobe, WC en bar, dus er mag bij Las Palmas meer gehost worden ...

C U, Brenda Godin

(toegevoegd:30-12-2002/11:34)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws