DEEP audio nieuwe avond in Alkmaar

Partyscene Redactie | 26 november 2002
headlines


De grote zaal van Poppodium Atlantis zal wederom het terrein zijn van DJ’s Lennart en Ken en hun opzwepende mix van vette tech-house en soulful techno. Verwacht dus een booming avond waarbij muziek van hoge kwaliteit voorop staat in een intieme setting. Your kicks are guaranteed!

DEEP audio is een nieuw concept van DJ`s Lennart & Ken die 3 ½ jaar geleden al het succesvolle FleXible in Atlantis organiseerden. Sinds die tijd zijn beide heren al vele malen te zien èn te horen geweest in het hele land. Zo draaide Ken het afgelopen jaar o.a. in de Rotterdamse top locatie Off Corso tijdens de succesvolle club-avond ON. Lennart draaide onder meer in de voormalige Techno-tempel van Nederland, club Mazzo in A’dam. Dit tijdens de succesvolle techno-avond Off the Record. Ook als DJ-duo zijn ze op steeds meer events te vinden; zo draaiden ze afgelopen zomer o.a. op Beach Club Off Shore.

Met hun nieuwe concept DEEP audio hebben Lennart en Ken de perfecte balans gevonden tussen hun verschillende stijl van draaien. Een unieke combinatie van de mooie,warme en soulful techno-house van Ken en de wat diepere en stevigere sound van Lennart. Een combinatie die je laat dansen tot je niet meer kunt!

DEEP audio
Every six weeks @
Poppodium Atlantis, Alkmaar

Next edition:
Zaterdag 14 December 2002
22:00 tot 02:30

(toegevoegd:26-11-2002/13:55)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws