In bed with Cosy Sessions

Partyscene Redactie | 9 september 2002
headlines


Glamorama biedt dit arrangement aan bij hun Cosy Sessions, gehouden in Mezzo te Eindhoven. Na een avondje dineren en dansen, kunnen bezoekers zich laten vervoeren naar hotel Dorint Cocagne Eindhoven waar ze verder in de watten worden gelegd.

De Glamorama Cosy Sessions bestaat uit een driegangen diner voor een
select gezelschap, gevolgd door twee muzikale sessies van exclusief
voor deze avonden geselecteerde dj's in Mezzo in Eindhoven.

Er zijn verschillende arrangementen voor mensen die een avondje uit tot een compleet geheel willen maken. Speciaal voor bezoekers van Glamorama biedt het luxe 5 sterren hotel Dorint Cocagne Eindhoven een Executive kamer op basis van logies en een uitgebreid ontbijtbuffet. Daarnaast kunnen onze gasten tijdens hun verblijf kosteloos gebruik maken van de sauna, het zwembad en de fitnessruimte.

Voor de echte luxe-dieren is de Presidential Suite ideaal. Deze royale suite is voorzien van alle moderne comfort, zodat het onze gasten aan niets ontbreekt. Exclusieve service van de Dorint Cocagne Eindhoven medewerkers zit bij de prijs inbegrepen evenals vele extra's.

Tijdens de Cosy Sessions kunnen de hotelgasten nog diverse extra opties boeken. Tegen betaling kunnen zij het Glamorama arrangement uitbreiden met onder andere een fles champagne begeleid met een schaal met seizoensfruit geserveerd op de kamer. Wel een kamer, maar geen zin om te rijden? Dan kunnen onze gasten kiezen voor passend vervoer vanuit Dorint Cocagne Eindhoven naar de Cosy Sessions in Mezzo (vv).

Voor meer informatie en reserveringen: www.glamorama.nl

(toegevoegd:09-09-2002/11:09)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws