The Third Seduction; erotische poel des verderfs

Partyscene Redactie | 29 augustus 2002
headlines


Chemistry presenteert dan alweer de derde in een reeks van onweerstaanbare verleidingen in het Nederlandse nachtcircuit, oftewel: The Third Seduction. Een avond vol entertainment, glitter & glamour, ‘ teasen & pleasen’, maar vooral een avond die in het teken staat van de grand opening van de Ero Lounge.

De complete boven- en benedenruimte van de Escape Venue zullen worden omgetoverd tot een erotisch getinte poel des verderfs waar speciale aandacht besteed zal worden aan het allernieuwste project van DJ Marcello: de Ero Lounge DVD. Een unieke multimedia-ervaring waarbij Marcello tekende voor de zorgvuldig gekozen samenstelling van de downtempo-soundtrack en Playboy-fotograaf Govert de Roos verantwoordelijk was voor de erotische visualisaties.

De Ero Lounge zal worden gehost door Playboy’s Mick Boskamp, expert op het gebied van erotisch entertainment én nightlive reporter for life. Vergezeld door Nicky Nicole, de hele ‘Playboy-familie’, professionele paaldanseressen, Aphrodisiaanse projecties en food & drinks zal hij het publiek trakteren op diverse visuele en orale hoogtepunten.

De sleazy tunes vanuit de benedenzaal afgevuurd over het publiek door dj’s Marcello en Tom de Neef (aka Plastika) zullen deze ‘pikante’ avond muzikaal omringen. In het geval je daar nog oog/oor voor mocht hebben….

The Third Seduction
Zaterdag 31 augustus
Tijd: 2300-0600 uur
Entrée: € 14,-
DJ’s: Marcello & Tom de Neef

(toegevoegd:29-08-2002/16:34)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws