Glamour bij verjaardagsfeest 'The Getaway'

Partyscene Redactie | 8 december 2002
headlines

Feest organisatie ‘The Getaway’ bestond afgelopen weekend een jaar. Speciaal voor genodigden en gasten was er om 19.00 eerst een etentje. Etentje? Nee, diner is het juiste woord. Met heerlijke hapjes (de heren van Born II Cook stonden in de keuken) werden we uitermate goed verwend. Onder het genot van een drankje (klein maar niet onbelangrijk detail) dat overigens moeiteloos bijgevuld werd,waren er prima acts. Zo deed performer ir. Harrie Wildeman weer eens lekker gek, en was blijkbaar onlangs bij de dierentuin geweest. Ook was er een prachtig akoustisch optreden en een prima band. Leuk optreden, waarbij menig loungy deuntje voorbijkwam (ondermeer een geslaagde cover van Zero 7’s zomerhit distractions). Aan het eind van de avond namen de heren van Subunited het roer over, waar aan het begin DJ Tommy nog zijn ambient collectie voorbij liet komen.

Heerlijk gegeten overigens, met een ‘vlammend’ toetje maar het werd tijd om te dansen. Aangezien de poptempel dansklaar gemaakt moest worden, werden de bezoekers vriendelijk verzocht zich naar boven te begeven. Wel zo gezellig, want zo hadden de heren van Subunited een drukke dansvloer. Inmiddels had de organisatie de grote zaal omgetoverd en dansklaar gemaakt waarbij de dj booth verrassend aan de kant van de bar stond en dus niet zoals gebruikelijk op het podium. Brian S. was inmiddels bezig met een prima deep house set, en had al snel een zeer volle dansvloer. De Amsterdammer had het duidelijk naar zijn zin, maar had natuurlijk al een prima voorzet van de organisatie gekregen. Poptempel Paradiso schudde, en hield het net. Het einde werd afgesloten door twee andere ervaren Amsterdammers, Dimitri en Angelo.

‘The Getaway’ bewijst in een jaar koploper in te zijn in een avond kwalitatief uitgaan in Amsterdam. Na diverse prima feesten in het helaas gestorven LOOS werd er in Paradiso nog een schepje bovenop gedaan. Heerlijk tegen de overmijdelijke grens van decadentie aan en een underground, verrassend avontuur waarbij de heren weten hoe ze het publiek moeten verwennen. Dit is uitgaan in Amsterdam. Van harte.

Tekst: Gijs van der Togt

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws