Schrijf je nu in voor de Red Bull Music Academy

Partyscene Redactie | 27 juni 2002
headlines


Tijdens een twee weken durende, compleet verzorgde reis kun je de kneepjes van het vak leren van zestig rotten uit het vak. Samen met deelnemers uit 25 landen deel je veertien dagen muziekpassie.
In 1998 opende de allereerste Red Bull Music Academy haar deuren voor de eerste lichting van getalenteerde producers en DJ’s, ergens in een leegstaand pakhuis in Berlijn.
Dit jaar doet de Red Bull Music Academy een ander continent aan. Het unieke platform strijkt neer in het Braziliaanse São Paulo.
Donderdag 4 juli van 20.00- 24.00 uur en zaterdag 6 juli van 14.00- 18.00 uur wordt een voorproefje gegeven van wat je in Sao Paulo kunt gaan verwachten. Diverse genodigden geven workshops en lezingen over allerlei onderwerpen die met het dj-vak te maken hebben. Gasten zijn o.a. Michel de Hey, Olav Basoski, Per, Lemon8 en Jori Hulkkonen. Wil je aanwezig zijn op 1 van deze dagen? of wil je inschrijven voor de academy, mail dan hier naar toe!!

Actuele informatie over de inschrijfprocedure, de Red Bull Music Academy zelf en informatie over vorige workshopsessies is te vinden op www.redbullmusicacademy.com

(toegevoegd:27-06-2002/14:23)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws