Lovefields, een beleving op zich

Partyscene Redactie | 17 juni 2002
headlinesHet is nieuw, Het is een beleving...het is Lovefields! Een nieuw festival strijkt neer deze zomer in Landgraaf, op het terrein van Pinkpop. Mojo, Extrema en Pinkpop hebben de handen ineengeslagen om een vernieuwend concept in Festivalland te presenteren. Niet de artiesten zijn belangrijk, maar de beleving van de dag zelf staat centraal op 11 augustus.

Om toch maar even een paar namen te noemen. Luke Slater, 100% Isis, Ferry Corsten, Miss Djax, Alien Logic, Green velvet, Armin van Buuren, Lemon8, Mr C en Marco Bailey. Een breed assortiment, in Mojo’s woorden: house met een poppie inslag, om zo veel mogelijk cross-over publiek aan te trekken. Doel is om 15.000 bezoekers van een mooie dag te voorzien. Het publiek zal betrokken worden bij de dag zelf. Zo zal er een Lovewall gemaakt worden: de bezoekers kunnen een stuk stof meenemen met een persoonlijke liefdesgroet aan de wereld. Alle stoffen zullen aan elkaar genaaid worden en voor het goede doel worden geveild. Enkele bezoekers kunnen ook hun auto laten omtoveren door kunstenaars tot zogenaamde ‘lovecars’.

“We willen onze zin doorzetten”. Onder dit motto, is Extrema in zee gegaan met Mojo en Pinkpop. Liefde en Respect, dat is waar Extrema voor staat. Extrema wilt niet schoppen, maar laten zien dat het niet om het geld draait, maar om de beleving van de bezoeker. Extrema en Mojo hebben geprobeerd artiesten te programmeren die het publiek graag wil zien.

LOVE STAGE
LUKE SLATER (LIVE) SOULVATION (LIVE ) ZUCO 103 (LIVE)
ALIEN LOGIC ( LIVE ) LAIDBACK LUKE 100% ISIS
ERICK E LADY AIDA RHO

MIND STAGE
GREEN VELVET (LIVE) ACID JUNKIES (LIVE) STEVE RACHMAD
MISS DJAX MARCO BAILEY MONTANA T-QUEST
PRAXYD AND POTA 303

SOUL STAGE
FERRY CORSTEN ARMIN V. BUUREN MARCO V
PROMISS MISJA HELSLOOT
BASE DEXTER G

Meer info op www.lovefields.nl

(toegevoegd:17-06-2002/13:14)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws