Partyscene wint Gouden Kabouter! Een dankwoord

Partyscene Redactie | 26 februari 2002
headlines



De volledige Partyscene posse was vol verwachting naar Paradiso getogen om daar in de grote zaal plaats te nemen aan de genomineerdentafel. Ondanks het ludieke karakter van de ‘Kabouters’ hing er een gezonde spanning in de poptempel. Klamme handen werden geschud en mogelijke concurrenten loerden op elkaars kans. De allereerste categorie die aan de orde kwam werd door MC Butt Slammer met veel gevoel voor drama ingeleid: “en de populairste website is… PARTYSCENE!.”
Over mekaar heen buitelend begaf de Partyscene crew zich in opperste opwinding naar het podium om de prijs in ontvangst te nemen. In het summiere dankwoord aan de aanwezigen werd een belofte gedaan: de volledige tekst zou vandaag op Partyscene te lezen zijn. Welnu, bij deze:

“De Gouden Kabouter is een wolf in schaapskleren. Het onschuldig ogende beeldje is even goud van buiten als massief van binnen. Wie denkt dat deze grap alleen maar is om te lachen, had vorig jaar de sfeer moeten proeven op de Partyscene burelen toen de heren van Love2Party met de award aan de haal gingen.
Maar dit jaar hebben wij de eer om deze publieksprijs met een knipoog te winnen. En daarvoor zijn wij velen dank verschuldigd.

Om te beginnen bij het begin willen wij jullie, onze trouwe bezoekers, uit de grond van ons hart danken voor jullie stem op ons. Het is een cliché maar zonder Partyscene-bezoekers geen Partyscene.

Daarnaast willen wij Mick Boskamp bedanken. Hij heeft de onmogelijke taak op zich genomen om iedere dag een nieuwe column te schrijven voor Partyscene. Dat doet hij met een ijzeren discipline. En we weten dat heel veel Partyscene bezoekers het lezen van Mick’s column zien als een vast, dagelijks terugkerend ritueel. Onze dank voor zijn tomeloze inzet en creativiteit.

Verder willen we iedereen bij E.E.N. en alle leden van de Partyscene posse bedanken voor hun betrokkenheid bij deze site. In willekeurige volgorde: Kim, Jurriaan, Pieter, Linda, Bart, Cleon, Ken, Saskia, Suzanne, Hans, Jeffrey, Tim en Gijs.

Ook onze party reporters, die er iedere week op uit trekken, willen wij bedanken. Jullie zijn onze voelsprieten in het land. Hou ons op de hoogte.

Natuurlijk wil Partyscene ook al haar partners bedanken die ons steunen in onze missie om de meest informatieve party site te zijn en te blijven.

Tot slot danken wij DJ Fanclub voor het geweldige initiatief dat de Gouden Kabouter Awards is. Jack & Maz, thanx voor het leukste award-gala-avond-van-het jaar!”

Overigens: ook BG Magazine, het prachtblad dat aan Partyscene gelieerd is, ontving een Kabouter voor ‘het meest gelezen blad’. Gefeliciteerd!

Feliciteer ons. Stuur een mailtje!

(toegevoegd:26-02-2002/13:58)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws