Nominaties Gouden Kabouter Awards bekend!

Partyscene Redactie | 25 februari 2002
headlines



Natuurlijk is Partyscene genomineerd voor favoriete website, maar we zijn niet de enige. Verder zijn Xpander, Love2party en de site van Awakenings genomineerd voor deze award.

In de categorie populairste cd zijn Arling en Cameron, Lucien Foort en Sander Kleinenberg genomineerd. De cd van Soulvation werd in 2001 ook veel beluisterd en dingt dus mee naar deze award.

En dan de favoriete hang-out. Waar hebben we met z’n allen het meest relaxed gechilled in 2001? Genomineerden zijn onder andere de Supperclub, Stereo Sushi, Blender, Inez en Bazar. En een nominatie voor een iets minder hippe spot, maar toch een fijne hang-out, de Mc Donalds.

We weten allemaal wel dat ‘looks’ in ons kikkerlandje aardig belangerijk zijn, zeker in de housescene. Dat brengt ons vanzelf bij de categorie best dressed party person. Marcello, Ted Langenbach, Tiesto, Joost van Bellen en Kostas lijken qua looks goed in de smaak te vallen bij het publiek, want zij zijn genomineerd voor deze kabouter.

Een nominatie die te meten valt aan die van best dressed, is de meest sexy dj. De meeste mannen of vrouwen ondervinden een bepaalde stijging van de lichaamstemperatuur bij de volgende namen uit dj-land: Marysol, Lady Dana, Wannabe a Star, Erick E en wederom Tiesto.

O, o, o! Wat is er weer een hoop commotie geweest rondom een aantal feesten het afgelopen jaar. De pers, de media en ook de partyhoppers zelf hebben alle kritiek luid en duidelijk geuit. Maar wie verdiend nou echt de award voor het slechtste feest? Genomineerden zijn Dancevalley, FFWD Dance Parade, Sensation, Playboy Gala, Impulz, Mega Music Dance Expierence, Innercity en Trance Energy.

Het afgelopen jaar zijn er hier en daar een aantal traantjes weg gepinkt door sluiting van enkele feestlocaties. Vandaar een trieste kabouter voor hetgeen wij het meest zullen gaan missen. Genomineerden zijn de Hemkade, Loos, de Westergasfabriek en Club de Ville.

Natuurlijk is er ook een kabouter vrij gemaakt voor beste dj. Voor velen een spannende categorie. De volgende dj’s zijn in de race voor deze kabouter: Van Bellen, Hepcat, Tiesto, Michel de Hey, Lucien Foort, Sander Kleinenberg en Roog.

Naast deze awards zijn er nog andere categorien. Hieronder de kabouters en de genomineerden op een rij:

Populairste platenwinkel
Groove Connection, Rhythm Import, Outland, Basic Beat, Killa Cuts

Meest gelezen blad:
BG, Slam, Strictly, Oor
Aanmoedigingsprijs:
The Round Table DJ’s, Stereo Sushigirls, Verse Geesten, Laidback Luke.

Rookie van het jaar:
Benny Rodriguez, Mike Vandeberg, Paul Hazeldonk, Daniel Abrandis.

Beste VJ:
REL, Vision Impossible, Danielle Kwaaitaal, Micha Klein, Nog Harder.

Beste Club:
Melkweg, Nighttown, Paradiso, Now & Wow

Beste organisatie:
ID&T, Acapulco Nights, Q-events, Meubelstukken, Earth, Monumental.

Favoriete clubavond:
Club Bongo, Rush, Kremlin, Risk @ More, Future, Speedfreax @ Now & Wow

Beste nieuwe initiatief,
Panama, Off Corso, the getaway, clubavonden in de kring

De uitslagen van de Gouden Kabouter awards zullen morgen a.s.a.p. op deze website te lezen zijn.

(toegevoegd:25-02-2002/14:46)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws