Dansen met een lijsttrekker

Partyscene Redactie | 22 februari 2002
headlines


NoW&WoW organiseert op vrijdag 22 februari ’02 een Let’s Vote avond. Met de verkiezingen van 6 maart in het vooruitzicht heeft de Rotterdamse club ervoor gekozen om haar bezoekers te herinneren aan hun stemrecht. Zoals Pim Fortuyn in het interview met de Volkskrant zijn mening ongegeneerd uitte, is het nu de beurt aan het Rotterdamse publiek. In de loop van de avond worden er drie stellingen ter discussie gesteld waarin het publiek meedoet. De dansvloer wordt omgetoverd tot een marktplein waar (tussen de discussies door) gedanst kan worden.
In hoeverre kan je vrijheid beleven in een stad waar niet iedereen zich veilig voelt? Zijn de jongeren tevreden over het politieke klimaat in Rotterdam? Waarom is het zo belangrijk dat deze jongeren ook hun stem uitbrengen? Ieders mening is welkom tijdens dit culturele spektakel.
Een avond zonder muziek is in NoW&WoW niet voor te stellen. Deze bijzondere combinatie van muziek en politiek wordt begeleid door verschillende DJ’s als Michel de Hey, Van Bellen, Ronald Molendijk en Lacroix. Het volume belooft beschaafd te blijven. Let’s Vote begint om 22.00 uur en duurt tot 04.00 uur. Entree is gratis!

(toegevoegd:11-02-2002/11:42)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws