‘Groovemaster’ Johnson’s Bubble Club '3 Year Anniversary'

Partyscene Redactie | 12 oktober 2001
headlines


In de verschillende zalen van deze bijzondere Bubble Club konden de partygangers genieten van Classic sounds, R&B rhythms en Two Step beats. En dat deden ze dan ook with all they got. Alle traptreden die belopen moesten worden om de verschillende rooms te bereiken werden door het publiek voor lief genomen.

Rond 00:30 uur waren de meeste partypeeps nog onderweg en degenen die er al waren trokken voornamelijk naar de Two Step area. Daar kon men op dat moment genieten van de spinning talenten van Johnson ondersteund door MC Spyder. En natuurlijk van het fantastische uitzicht over het IJ en de stad.

Even leek het erop fout te gaan toen rond 00:45 uur de elektriciteit uitviel in de Classic Room midden in de set van DJ Mike & Evert. De weinige Classic-liefhebbers die op dat moment in de zaal stonden te swingen, verlieten onmiddelijk de zaal. Maar het euvel werd snel opgelost door de technici en de partyspirit werd gewoon weer opgepikt. De R&B Room kon wel een extra boost gebruiken, gezien het daar meer op een lullig schoolfeest leek dan op een anniversary party. Geen van de aanwezigen wilde als eerste de dansvloer betreden. Daar brachten de dansers van Jake’s Dance Factory op hun vrije avond snel verandering in. In no time stond het publiek te swingen op de beats van DJ Comic en DJ Uneak.

Rond 01:30 uur was de party in volle gang en werd er in elke zaal flink gechilld. Het fashionable uitgedoste publiek genoot van de tunes van de verschillende DJ’s en MC’s. De lekkere drukte zorgde voor een uitermate gezellige sfeer. Een geslaagd feessie 'if I may say'.

Om 04:00 moest aan al deze partyfun helaas een einde komen. De laatste tunes klonken uit de R&B Room. Alle bezoekers werden in kleine groepjes via de trap naar de garderobe geleid. Alles verliep hier rustig, alleen jammer dat het bij de garderobe niet echt van een leien dakje ging; zoekgeraakte jassen, vermiste tassen en een aantal garderobedames met het zweet op hun voorhoofd. Al met al heeft de organisatie het gelukkig op een goede manier weten op te lossen.

Lines: Olivia 'No Sweat' Aalse

(toegevoegd:10-12-2001/12:14)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws