XClusive in The Powerzone Amsterdam

Partyscene Redactie | 12 april 2001
headlines

Remy had de eer om de menigte in de Powerzone op temperatuur te brengen en welke de temperatuur langzaam maar zeker deed stijgen.
Maar later op de avond moest deze grootmeester plaats maken voor niemand minder dan Michel de Hey. Ja, ook deze keer had The Powerzone de Rotterdamse held weten te strikken. Met zijn eigen uitgesproken stijl dreef hij als vanouds de menigte weer tot het uiterste van hun kunnen. Strakke beats, afgewisseld met melodieuze partijen en mooie overgangen. Door deze trip kwam er een sfeer los die het beste te bestempelen was als "connecting". Al snel stond de dansvloer afgeladen vol en echt iedereen vertoonde een gevoel van "unity". Woorden als commitment-atmosphere-diversity waren troef. En alsof het nog niet genoeg was, als laatst Jean.

Hoe moet ik dit beschrijven zonder al teveel mensen tegen de borst te stoten? Als ik zeg vet, is het niet goed want vet is uit. Als ik zeg Progressive, is het niet goed want het was niet helemaal progressive. Als ik zeg… Laten we het er maar op houden dat Jean een sound los liet die voorlopig nog niet vast te prikken is. Soms diep, soms sluimerig hard maar vooral erg dansbaar.

Er was goed te merken dat kosten noch moeite gespaard waren om deze avond een echte Xclusive party te maken. Met een knipoog naar de VJ en de interieur-architecten.

Wel vond ik dat de opkomst minder was. Nu weet ik dat de vrijdagen over het algemeen wat moeilijker liggen dan de zaterdagen en dat de Powerzone groot is en het daarom misschien wat minder vol leek. Dus voor iedereen die nog steeds niet weet hoe het zit: “Het weekend begint op vrijdag en stopt niet voor zondag”

Tekst: Nunu

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws