Partyreport: Hardbase @ Club Tropicana

Partyscene Redactie | 27 november 2001
headlines

Zo kon het evenement Qlubtempo hardstyle niet plaatsvinden op zaterdag 24 november. Gelukkig zijn er meerdere events waar hardhouse liefhebbers aan hun trekken kunnen komen en een hiervan is Hardbase.
Club Tropicana was zaterdag nacht goed gevuld, het publiek in de tropische sferen van de club door de diverse entourage kon genieten van snelle en harde beats.
In de tweede (kleinere) zaal ook op de tweede etage van de club werd door dj Bountyhunter een spetterende mix van hard house, classics met happy invloeden gedraaid. Origineel en opvallend valt zijn keuze van platen te noemen, zo was er bijvoorbeeld een hardhouse versie van het nummer instant moments te horen of een hardhouse plaat met daardoor heen klassieke popmelodieën van de Eagles. Het publiek herkende in ieder geval veel melodieën van Bountyhunter zijn en dansde daar dan ook stevig op in. In zaal 1 (de grote zaal) waren de beats iets langzamer maar ook snoeihard mede door het hoge volume. Spider Willem draaide hier zijn hardhouse set met trance invloeden. Om 3:00 's nachts was de beurt aan lady Dana om haar set aan het publiek te schenken dat haar bijna op handen droeg. Wanneer men even wat wilde bijkomen kon men op het ruime balkon even van een drankje en het uitzicht genieten. Het leuke van Club Tropicana is dat je ook dat nog naar buiten kunt kijken over de Rotterdamse Maas. Aan sfeer dus niks tekort in Club Tropicana met een enthousiast publiek wat bestond uit opvallend veel vrouwelijk schoon. Gecoördineerd door een aantal “grote namen” was Hardbase de 24e zeker een succes.

Door Edwin Vogels & Robert-Jan van Dam

(toegevoegd:27-11-2001/12:13)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws