Partyreport: Beyond Adventures @ Winkel van Sinkel

Partyscene Redactie | 29 mei 2001
headlines




Onze eigen Nederlandse Estroe, de Franse Jack de Marseille, en de uit Amerika afkomstige Steve Stoll draaiden op deze Club Risk avond. Met grote verwachtingen gingen we dan ook richting Utrecht waar wij om half één aankwamen. De winkel van Sinkel oogt van buiten erg groot en erg chique en ligt dus aan de Oude Gracht waar het 's zomers met mooi weer al gauw erg gezellig is. Door middel van een steil trapje liepen we richting de gracht waar de ingang zich bevondt in het weekend) voor de club.
Hier beneden bevonden zich de garderobe. (goed geregeld overigens) een klein zaaltje waar wat rustige house stromingen aan bod kwamen, en een langwerpige gezellige lounge met heel veel relaxte banken. De ruimtes aan de grachten van Utrecht zijn altijd erg underground en dus erg sfeervol omdat ze lijken op oude kerkers/kelders. Ik was dus erg benieuwd hoe de grote zaal er dan boven uit zou zien omdat het van buiten erg chique oogde. Op dus naar boven met diverse trappen. Estroe was op dat moment aan het draaien.
Deze vrouwelijke dj die dit jaar aan het doorbreken is mixte lekker relaxte techno. Een set die goed opgebouwd was, echt een lekker binnenkomertje. De zaal oogde erg groot en hoog wat dan al gauw een lekker partysfeertje creëert. De dansvloer was helemaal afgeladen en het publiek lekker trendy en niet al te jong. Wel meer mannen dan vrouwelijk schoon maar ja dat heb je niet voor het zeggen. Aan de zijkant bankjes met kleine tafeltjes en voor het podium een bar. Er was nog een trap naar boven die afgesloten was. Normaal kon je via deze trap nog een verdieping hoger komen die omringd werd door sierlijke pilaren, van boven kon je dan de hele dansvloer bekijken. Jack de Marseille draaide een wervelende set! Ik had deze dj al eens horen draaien op Dance Valley. Maar de akoestiek was hier zo goed en het geluid zo hard en zuiver dat het nog meer indruk op me maakte en niet alleen op mij, de hele tent ging op ze kop en de sfeer was zeer goed. Deze man kan echt heel goed draaien en heeft een hele bijzonder techniek, spinnen, scratchen, mixen, alles loepzuiver en overlopend in elkaar. De handjes gingen dan ook regelmatig de lucht in en het was echt beuken geblazen, regelmatig een break of een kort instrumentaal stukje waarna het weer helemaal los ging. Schitterend! Steve Stoll nam het roer over en ook hij wist het niveau op dezelfde hoogte te houden en sloot de avond gepast af.
Een feest met stijl en een geslaagde avond, van mij een dikke 8!

(toegevoegd: 29-05-2001/11:51)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws