Partyreview: Dresstime Partytime

Partyscene Redactie | 30 januari 2001
headlinesDat goede bedoelingen niet altijd voldoende zijn, bleek wel uit de ietwat treurige bijeenkomst die Dresstime uiteindelijk werd. Rond middernacht leek het nog even dat de Cozmic Lounge snel zou vollopen met de partypeople die het nachtleven kleuren, maar al snel droogde die stroom op.
Het was rustig en het bleef rustig. Nou is dat niet altijd een bezwaar om een leuk feestje te bouwen; het zijn tenslotte de mensen die het ‘m doen, maar ook van de kant van de partycelebs bleef het angstwekkend stil. Hoe goed we ook om ons heen keken, local heroes als Ted Langebach of Michel de Heij waren in geen velden of wegen te bekennen.
Misschien straalde de line-up niet de aantrekkingskracht uit die de kritische massa van de Nederlandse Partyscene over een drempel heen duwt. Dj’s als Energy en Marco Vish. zijn ongetwijfeld verdienstelijke plaatjesdraaiers, maar hun eurogroove-achtige stijl trekt toch een specifiek publiek. Publiek dat je eerder tegenkomt bij TMF the dj’s dan op een informeel congres voor muzikale smaakmakers en fijnproevers. En daar sloeg Dresstime feitelijk de plank mis. Want als je de niet geringe ambitie hebt om de Partyscene samen te brengen, dan moet je ze wel een reden geven om samen te komen.

(toegevoegd: 30-01-2001/14:09)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws