**Chesterfield Labelland**

Partyscene Redactie | 1 november 2001
headlines



Ook in 2001 zal het ‘3 labels, 3 styles’-concept op elke aflevering van Chesterfield Labelland op bijzondere wijze worden ingevuld. Zoals het concept al zegt, presenteert Chesterfield Labelland drie verschillende dance-labels, elk met hun eigen stijl, eigen dj’s en eigen shows. De eerste party, 2 februari in de Melkweg, zal ook weer een ontmoeting betekenen van de meest uiteenlopende dance-stijlen. Dat wil zeggen dat de liefhebbers onder andere uit kunnen kijken naar niemand minder dan Bob Sinclar, samen met Daft Punk en Cassius een van de grote namen uit de Franse house-scene. Hij is onderdeel van het label Yellow Productions.

Voor de techno blijven we dit keer op eigen bodem met Michel de Hey en zijn platenlabel EC Records. EC Records heeft zich sinds de oprichting in 1993 ontwikkeld als een van de bepalende labels in de techhouse-scene, onder andere dankzij nummers als 'Watch me now' van Grooveyard en Secret Cinema’s 'Timeless Altitude'. Jeroen Verheij is de man achter Secret Cinema en Grooveyard. Onder de eerste naam zal hij op Chesterfield Labelland optreden. Gert-Jan Bijl zal onder de naam William Literon het publiek opzwepen. Verder staat het label Ocho Records op het programma, een Engels label dat zich specialiseert in Latin beats. In de Aquarius Lounge kun je je spiritualiteit weer een oppepper laten geven. De kaartverkoop begint zaterdag 13 januari a.s. De entreeprijs is f 35,- (excl. presale).
Het event is uitsluitend toegankelijk voor personen van 18 jaar en ouder. Bij de entree zal op leeftijd gecontroleerd worden.
(toegevoegd: 11-01-2001/15:05)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws