Nog meer reacties: de stelling en de gadget

Partyscene Redactie | 1 november 2001
headlines


Op de stelling: ‘DE HUIDIGE TRANCE-GENERATIE HEEFT GEEN FLAUW BENUL WAAR TRANCE VROEGER VOOR STOND. ZE LAAT ZICH INPAKKEN DOOR COMMERCIELE BREAKS IN VEEL TE GROTE SPORTHALLEN’, reageerden jullie gemengd. Jorrit de Haas heeft een korte en bondige mening over trance: “tietekont muziek”.

Onze trouwe Trance Tiger reageert:
"Ik ben gek op Trance, ben een echte liefhebber" sprak kleine Thijs tegen me toen hij hoorde dat ik geregeld feesten en Clubs bezocht. En hij ging helemaal uit zijn dak op zo'n hitje die je te vaak op de radio hoort. "Machtige Trance!" joelde hij het uit en gilde mee op dat Joehoe joehoe stemmetje. Ik schrok me kapot. "Noem jij dat Trance?" zei ik. Kleine Thijs wist gewoon niet beter. Ik heb gelijk een aantal cassette bandjes volgepropt met goede Trance. Hij wist niet wat ie hoorde. In zijn oren klonk het "machtig vet".
Ja ik denk dat de jongkies niet veel eisen stellen. Maar dat geeft niet. Je moet echt wel een tijdje meedraaien voordat je muziekrijp bent. Dat geldt ook voor mij. In het begin wist ik ook niet beter. En ging uit mijn bol van "O Fortuna" Maar als je een echte liefhebber bent graaf je vanzelf dieper. En ik ben er ook nog niet hoor :-)"
Groetjes van Trance Tiger Of Kremlin.
Trance@chello.nl

Stardust Mike komt tot de volgende conclusie: “De huidige trance generatie heeft hetzelfde benul als wij een aantal jaren geleden. Ik zie de huidige tance feesten als een soort kweekvijver voor partypeople. Het, veel jonge, publiek wat dergelijke feesten bezoekt kan op die leeftijd nog geen bewuste keuze gemaakt hebben m.b.t. muziek, drugs en vrienden. Ze expirimenteren nog te veel. Omdat ze op de huidige trance feesten veel 'soortgenoten' kunnen ontmoeten, kunnen ze zich afstemmen met gelijkgestemden. Als deze generatie wat langer in de scene meedraait, zullen ze hun eigen muziekkeus maken en wellicht daarna net zo goed van een set progressive uit hun dak kunnen gaan."

Iemand reacties op de reacties? Reageer!

Verder reageerden jullie massaal op de ‘Gadget van de week’ met leuke geanimeerde gifjes. De leukste komt zonder twijfel van Rene Gesink. En wij maar stellen dat trance platvloers is... Monika Kruse is naar je onderweg Rene!


(toegevoegd: 11-01-2001/11.00)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws