Shinedoe in motion

Partyscene Redactie | 12 juni 2000
headlines


Muziek blijft natuurlijk de hoofdmoot tijdens In Motion, dat vanaf 26 januari elke vrijdag gaat plaatsvinden. Zo lukte het dj Shinedoe om exclusief voor In Motion dj James Pennington (Suburban Knight) naar Amsterdam te halen. Ook staan Ian O’Brien (wiens debuutalbum op Ferox records is verschenen) en de Italiaan Volcov (oprichter van het beroemde Archive label) op het programma. Shinedoe zal tijdens In Motion uiteraard het podium met haar gasten delen.

Op In Motion komt de aandacht voor muziek alleen tot zijn recht door de bijzondere aankleding. Zo is het uniek dat een technoavond wordt gecombineerd met een expositie van de kunstenaar Evert Robles. Robles combineert verschillende media zoals schilderkunst, fotografie, digitale media en video tot een spiritueel geheel. De aankledeing van de ruimte wordt op In Motion verzorgd door mensen van de Kunstacademie Den Haag.
Niet missen dus: de opening van de experimentele techno belevenis In Motion in Paradiso op vrijdag 26 januari 2001. Tijd: 00.30-05.00 uur.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws