Een wel heel erg awkward interview met DVBBS

Ivo Mollemans | 23 januari 2017
interviews

Sinds het Canadese duo DVBBS samen met Borgeous de track ‘Tsunami’ heeft gemaakt zijn ze een van de bekendste electro house-artiesten uit de huidige scene. Ze wisten goed gebruik te maken van dit succes en staan nog steeds op grote festivals en dikke clubs, maar de laatste tijd krijgen ze een hoop commentaar over zich heen vanwege een aantal incidenten.

Slecht nieuws

Een van die incidenten gebeurde op het Balaton Sound festival toen er een aantal vrouwelijke bezoekers bewusteloos werden aangetroffen in hun kleedkamer. Zes van hen eisten in augustus vorig jaar een schadevergoeding van 360.000 dollar van DVBBS. In dezelfde maand werd er ook openbaar gemaakt dat Maarten Voorwerk verantwoordelijk is voor het maken van een aantal big room hits waaronder ‘Tsunami’ en ‘Stampede’ van DVBBS.

LEES OOK: Dannic en DBSTF maken samen 'Noise'

Interview met DVBBS

Het zijn beide dingen waarmee je als artiest liever niet in het nieuws wil komen en dit heeft dan ook voor een hoop commentaar gezorgd. Toch gaat het duo nog altijd van land naar land om op te treden op festivals en in clubs, maar in een recent interview blijkt wel dat ze niet altijd weten hoe dingen in elkaar steken. Het interview werd afgenomen bij AOL en in de dertig minuten hebben ze het onder andere over hun nieuwe EP en de dingen die belangrijk zijn om als artiest succesvol te worden. Zelf geven ze aan dat het belangrijk is om met andere artiesten samen te werken zodat je de sterke punten van elkaar kan combineren om zo tot een goed eindresultaat te komen. Iets wat KSHMR ook heeft gezegd toen hij nog onder de naam ‘The Cataracs’ eens een masterclass produceren gaf.

Hoe leuk het allemaal ook klinkt, er is wel duidelijk te horen dat ze liever niet over een aantal zaken praten omtrent hun productieproces en daar waar Alex hun nieuwe collectie tracks een album noemt praat Chris over een EP (1:12).

Bekijk het interview hier.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws