Circoloco people: 2000 and One & Drrie

Partyscene Redactie | 21 april 2008
interviews

Een leuke bruiloft zullen we niet schuwen

Circoloco komt op Koninginnedag naar Amsterdam. De organisatie die het feesten overdag tot een kunst verheven heeft, zet voor het eerst voet op Nederlandse bodem. Overdag kun je feesten op Strand West in Amsterdam, ’s avonds is er een dikke after in de Flexbar. In aanloop naar deze happening stellen wij de verschillende dj’s en acts vast een paar vragen. Vandaag 2000 and One (a.k.a. Dylan Hermelijn) & Drrie.

2000 and OneWie zijn jullie en wat houdt jullie zoal bezig?

Dylan: “Ik ben Dylan Hermelijn aka 2000 and One en kom uit Amsterdam. Naast muziek, wat inhoud: dj gigs, studio werk en 4 labels runnen, probeer ik alle tijd te stoppen in mijn relatie, vrienden en familie.”

Drrie: “Wij zijn Drrie, oftewel Sjoerd en Simon. We wonen op dit moment in Leiden, maar zijn hard op zoek naar een kartonnen doos of een bruggetje in Amsterdam om onder te wonen. Als je wat hebt, is het zeker welkom! Verder ben ik (Sjoerd) net begonnen met Audio Enginering aan het SAE en ben ik druk bezig met het maken van muziek. In juni heb ik mijn eerste release (samen met unders). Simon is bezig met toelating voor de Kunstacademie!”

Hoe zou je je stijl zelf omschrijven?

Dylan: “House Music!!”

Drrie: “Tja, als je het moet omschrijven is het beste woord denk ik: Dansable. Het Franse woord voor dansbaar. Dan krijg je natuurlijk weer dat hele lulverhaal van, wij beperken ons niet tot een stijl enzo, maar het is wel waar. Het moet je gewoon vanaf het eerste moment aanspreken, een bepaalde feeling die je met een track hebt, van “heee dat klinkt lekker!” House, techno, het passeert allen de revue!”

Waar zou je graag nog een keer willen draaien en met wie wil je nog een keer samenwerken?

Dylan: “Tja, altijd graag weer eens in de Panorama Bar in Berlijn. Daar kan ik lekker lang draaien en alles uit de kast halen. De laatste keer was van 8 am tot 17:30h :) Eigenlijk wil ik graag samen werken met Marco Carola. Hij is de 'master' van de bassline. Binnenkort ga ik wellicht met Marco de studio in.”

Drrie: “Om het een beetje toepasselijk te houden, denk ik dat wij toch wel erg graag een keer (meerdere keren) in de DC10 willen draaien. Die tent is echt niet normaal vet! Het gaat daar zo ongelooflijk los. Dat maak je niet vaak mee. Maar een leuke bruiloft zullen we ook niet schuwen.”

Voor welke artiest uit de elektronische dance scène heb je de meeste bewondering?

Dylan: “Het antwoord staat in de vorige vraag; Marco Carola dus. Met zijn super sexy groove kan niemand stilstaan op de dansvloer en dan staat er voor 70% aan vrouwen uit hun dak te gaan. Beter kan je niet hebben als dj, toch?”

Drrie: “Dat is een aardig rijtje, maar om er toch een uit te lichten is dat toch wel de Parijse producer Pierre Cartner. Hele onbekende gast, maar hij maakt echt de vetste platen. Die gast gaat een hele grote worden. Verder Guillaume & The Coutu Dumonts en we zijn groot fan van Kabale und Liebe, Lauhaus en Boris Werner.”

DrrieWat zit er op dit moment eigenlijk in je iPod/ cd-speler?  

Dylan: “Hercules And Love Affair, super album!”

Drrie: “We hebben geen i-pod. Echt waar, ik (Simon) heb wel altijd platen bij me, wacht nog steeds op die draagbare pick-up!”

Wat voor leuks staat er voor jou in de planning de komende tijd?

Dylan: “Op de eerste plaats de zomer, want die heb ik besteld. Verder veel leuke gigs zoals Fabric London, FYM, Panorama Bar.”

Drrie: “Wij organiseren zelf ook feesten, waaronder Bleifrei. Er komen hele vette dingen aan, daar kunnen we natuurlijk op dit moment nog weinig over zeggen. We gaan in ieder geval samen met Pixel een Connaisseur label night doen. Dat gaat heel vet worden, met onder andere Plasmik en Kollektiv Turmstrasse.”

Noem drie platen, die typerend voor Circo Loco zijn?

Dylan: “Mute - Sigh [2000 and One rmx]

Kabale und Liebe & Daniel Sanchez - Mumbling Yeah

Marco Carola - Jackpot”

Drrie: “Traffic Signs - Infiltrate  

Stefan Goldmann - the Bribe (omdat we daar vorige zomer zo hard op losgingen tijdens set van Magda in de DC-10)

Petre Inspirescu - Sakadat”

Wat kunnen we van jullie verwachten op 30 april?

Dylan: “Vette, nasty, sexy grooves!”

Drrie: “Lekker Housen!!”

Wat betekent Koninginnedag voor jullie?

Dylan: “Overal party!”

Drrie: “Lekker met je ouders na Koninginnenacht op een grasveldje bijtanken om daarna drie dagen door te halen met de Vengaboys!”

CircolocoCircoloco

Woensdag 30 april

Strand West, Amsterdam(12.00 – 23.00)

Luciano, Magda, Gui Boratto live, Tania Vulcano, Rhadoo, Amsterdam 661, Shinedoe, 2000 and One, Warren Fellow, Kabale und Liebe, Sandrien and many more

Flexbar, Amsterdam (20.00 – Laat)

Matthias Tanzmann, Rhadoo, Unders, Warren Fellow, Sandrien, Rauwkost, Dave Ellesmere

WIN WIN WIN WIN

Love2party heeft natuurlijk een stapel kaarten weten te bemachtigen voor Circoloco. En jij kan er 2 winnen! Maar je moet er wel wat voor doen deze keer. Beschijf wat Circoloco voor jou betekent op een originele manier en stuur dit naar Sander ovv je volledige naam. Winaars krijgen per email bericht.

Circoloco

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws