Definitive Technology's Sound Cylinder

Peter Güldenpfennig | 25 februari 2013
lifestyle


Dit is een gadget die je wilt hebben, alleen al omdat 'ie er zo stylish uitziet. Maar, zoals de naam al doet vermoeden, is de Sound Cylinder veel meer dan enkel een standaard voor je tablet.

De Sound Cylinder brengt volgens producent Definitive Technology cinematisch geluid op mobiel formaat. Je verbindt het apparaat via Bluetooth en vervolgens kun je met de ingebouwde accu (oplaadbaar via micro-usb) volgens Definitive Technology rond de tien uur genieten van muziek. Of je kunt natuurlijk een film of serie kijken op je tablet, dankzij de mooie hoek die de speaker je tablet geeft.

sound-cylinder-1

De ingebouwde speakers zijn geoptimaliseerd om stereogeluid te scheiden wat zou leiden tot een betere kwaliteit in geluid in zijn geheel. Verder heeft de cilinder een active woofer die de bass verzorgt. Verder heeft het apparaat een 3,5 mm audio input jack wanneer Bluetooth geen optie is.

Volgens Definitive Technology past 'zo'n beetje' iedere tablet tussen de 7- en de 10-inch in de cilinder. Dat 'zo'n beetje' is verontrustend, dus probeer de cilinder eerst met je eigen tablet voor je tot aankoop overgaat. Voor zo'n 150,- euro is de Sound Cylinder van jou.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws