Netflix werkt samen met Ubisoft om drie exclusieve mobiele games te maken

Partyscene Redactie | 13 september 2022
lifestyle

Blog URL: https://about.netflix.com/en/news/netflix-partners-with-ubisoft-to-create-three-exclusive-mobile-games-for

De drie games, die vandaag voor het eerst werden aangekondigd op Ubisofts jaarlijkse digitale evenement Ubisoft Forward, breiden uit op de universums van Valiant Hearts, Mighty Quest en Assassin's Creed  zijn exclusief beschikbaar op mobiele apparaten voor Netflix-leden over de hele wereld, zonder advertenties of in-app-aankopen.

Een nieuwe Valiant Hearts-game, het vervolg op Ubisofts meermaals bekroonde game Valiant Hearts:The Great War, wordt geregisseerd door het oorspronkelijke kernteam en behoudt hetzelfde DNA, terwijl er een nieuw verhaal in zit. Het zal beschikbaar zijn voor Netflix-leden in januari 2023.

Na de veelgeprezen The Mighty Quest for Epic Lootmobile game, zal The Mighty Quest in 2023 naar Netflix komen met een nieuwe game. Deze keer zal de game inspiratie putten uit het roguelike-genre om een ervaring te bieden die de premièrehack-and-slashgevechten van de serie viert in een fris en zeer herspeelbaar formaat.

En voorassin's Creed-fans zullen ze zich op meer dan één manier kunnen onderdompelen in het Assassin's Creed-universum op Netflix: naast de eerder aangekondigde live-action serie wordt er een volledig nieuwe mobiele game ontwikkeld, exclusief voor Netflix.


"We zijn verheugd om samen te werken met Ubisoft, wiens staat van dienst het creëren van memorabele werelden voor fans ongeëvenaard is," zegt Mike Verdu, Vice President Games, Netflix. "Deze samenwerking zal onze leden exclusieve toegang bieden tot enkele van de meest opwindende gamefranchises terwijl we blijven bouwen aan een catalogus van geweldige mobiele games voor onze leden over de hele wereld."

"Terwijl we doorgaan met het creëren van geweldige ervaringen op alle platforms, zijn we blij om samen te werken met zo'n innovatieve en creatieve partner als Netflix," zegt Jean-Michel Detoc, Chief MobileOfficer, Ubisoft. "Ik geloof dat deze samenwerking een geweldige kans zal zijn voor Netflix-leden om onze werelden en universums verder te verkennen op mobiel."

Blijf op de hoogte van meer details over elke game die op een later tijdstip zullen worden aangekondigd.

Over Netflix:

Netflix is 's werelds toonaangevende streaming entertainment service met 221 miljoen betaalde lidmaatschappen in meer dan 190 landen die genieten van tv-series, documentaires, speelfilms en mobiele games in een breed scala aan genres en talen. Leden kunnen zo veel kijken als ze willen, altijd en overal, op elk scherm met internetverbinding. Leden kunnen spelen, pauzeren en verder kijken, allemaal zonder reclames of verplichtingen.

Over Ubisoft:

Ubisoft is een schepper van werelden, toegewijd aan het verrijken van het leven van spelers met originele en gedenkwaardige entertainment ervaringen. Ubisofts wereldwijde teams creëren en ontwikkelen een diep en divers portfolio aan games, met merken als Assassin's Creed®, Brawlhalla®, ForHonor®, Far Cry®, Tom Clancy's Ghost Recon®, Just Dance®, Rabbids®, Tom Clancy's Rainbow Six®, The Crew®, Tom Clancy's The Division®, en Watch Dogs®. Via UbisoftConnect kunnen spelers profiteren van een ecosysteem van diensten om hun game-ervaring te verbeteren, beloningen te ontvangen en contact te leggen met vrienden op verschillende platforms. Met Ubisoft+, de abonnementsdienst, hebben ze toegang tot een groeiende catalogus van meer dan 100 Ubisoft-games en DLC. In het boekjaar 2021-22 boekte Ubisoft een nettoboekwinst van €2.129 miljoen. Ga voor meer informatie naar: http://www.ubisoftgroup.com.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws