Uitgaan in Mallorca: de belevenis die je niet mag missen!

Partyscene Redactie | 23 maart 2023
lifestyle

Mallorca is een eiland vol prachtige natuur, stranden, cultuur, feestjes en restaurants. Wanneer je Mallorca bezoekt, willen veel mensen er ook gezellig uitgaan en plaatsen bezoeken waar ze een onvergetelijke avond mee kunnen maken. Daarom zullen we de 5 beste plekken op Mallorca bespreken waar je naartoe kunt voor een avond vol plezier.

#1: Bierzaal La Perla

Bierzaal La Perla is een karakteristiek Spaanse bar, waar je verschillende biermarken kunt proeven en veel leuke muziek kunt luisteren. Je kunt er ook diverse tapas bestellen, waardoor het een perfecte plek is om te genieten van een avondje uit. De bar ligt in het centrum van Palma en is een echte toeristische trekpleister.

#2: The One Dance Club

The One Dance Club is een van de beste nightclubs in Mallorca. Deze club heeft twee verdiepingen en is volledig uitgerust met luidsprekers, lasers en lichtgevende dansvloeren. De club staat bekend om zijn uitstekende lokale dj's en internationale artiesten die daar af en toe optreden. Kortom, de One Dance Club is een perfecte plek voor het meemaken van een waanzinnige avondclub ervaring.

#3: Coco Beach Club

Coco Beach Club is een van de populairdere strandclubs in Mallorca. Je kunt hier genieten van cocktails, hamburgers, verschillende snacks en gerechten van over de hele wereld. De club heeft ook een verscheidenheid aan de beste internationale DJ's die af en toe optreden. Door de prachtige zonsondergangen en de gezellige sfeer is de Coco Beach Club een geweldige plek om de avond door te brengen.

#4: Swingin' Mallorca

Swingin' Mallorca is een kleurrijke discotheek en een plek waar internationale dj's optreden. Het is ook een geweldige plek om te dansen en je te amuseren met livemuziek. Voor de snackliefhebbers hebben ze ook de beste hamburgers en wraps ter wereld.

#5: The Old Town

Last but not least, kun je een avondje uit doorbrengen in de oude stad van Palma. Hier kun je langs de smalle steegjes lopen en de lokale cultuur van het eiland proeven. Je kunt er ook langs verschillende restaurants, cafés en bars lopen, waar je kunt genieten van lokale gerechten en drankjes. Kortom, als je op zoek bent naar een avond vol plezier in Mallorca, dan is er volop keuze uit de beste plaatsen om naartoe te gaan. Geniet van de prachtige stranden, het toerisme, de culturele avonden en de rijkdom aan restaurants. Maar vergeet ook niet om eens een aanbieding te bekijken zoals all inclusive naar Turkije, want dan kun je optimaal genieten van je vakantie.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws