Afrojack remixt Tiësto's 'Red Lights'

Peter Güldenpfennig | 17 januari 2014
music


Het origineel van Tiësto's 'Red Lights' is een gave track. Radiovriendelijk, dansbaar en zeer catchy. Wie dacht dat Afrojack met zijn remix van het nummer in dezelfde sfeer zou blijven heeft het echter mis. Want Nick van de Wall heeft 'Red Lights' totaal omgebouwd naar een meer donkere, maar zeker ook meer stampende clubtrack.

Climax

De remix komt de climax wel ten goede, want in het origineel werkt het, maar deze remix gooit er wel even een paar scheppen heftigheid bovenop. Het toffe is dat ondanks de wat donkere en harde toon van de remix ten opzichte van het origineel de vocal in de track erbij blijft passen.

Tiësto verjaardagJarig

De remix doet al sinds eind december vorig jaar de ronde, maar laten we het een vervroegd verjaardagscadeau voor Tiësto noemen, aangezien de beste man vandaag 45 is geworden. Gefeliciteerd! Al twintig jaar actief, laten we hopen dat daar nog velen jaren bijkomen!

Release

Afrojack's remix komt 23 februari uit, in een bundel met andere remixen van 'Red Lights'. Het origineel is inmiddels te downloaden via iTunes. De track is een voorproefje van het nieuwe album van Tiësto dat later dit jaar moet verschijnen.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws