Maak kennis met de keiharde tracks van Pherato

Eveline Meijer | 17 maart 2015
music


Sinds deze maand is Nederland twee vette dj's rijker: Pherato. Thomas (Frankrijk) en Simo (Italië) beginnen in ieder geval goed met releases op Scantraxx Silver en support van artiesten als Blasterjaxx en Audiofreq.

Dat deze heren van een keiharde bas en een hoog tempo houden, mag duidelijk zijn. Deze heerlijke hardstyle zou niet misstaan tussen grote namen als Audiotricz en Headhunterz. Knallen, dat kan Pherato wel en dat tonen ze graag aan Nederland en de rest van de wereld.

Nederland

De mannen van Pherato wonen sinds 1 maart in Rotterdam en kozen hiervoor omdat Nederland een goede basis is voor een langdurige muzikale carrière, aldus Pherato. Eerder brachtten deze heren al tracks uit op Scantraxx Silver, maar binnenkort komen daar releases onder Scantraxx Recordz bij. Een flinke stap omhoog voor deze heren dus, en dat is zeker terecht. Op zondag 17 mei kun je ze live zien, tijdens een event dat je zeker niet wilt missen: Groove Garden in Sittard. Daar staat Pherato samen met artiesten als Sick Indivduals, LNY TNZ en The Darkraver. Kun jij niet wachten om kennis met deze heren en hun knallende tracks te maken? Check dan hun Soundcloud!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws