Check die track: Partyraiser & F.Noize feat. Mc Da Syndrome – 'Unlocked'

Mark Hofman | 5 november 2015
music

Op 23 oktober bracht Partyraiser, samen met F.Noize & MC Da Syndrome, een nieuwe track uit. 'Unlocked' is een keiharde hardcore track en is uitgebracht op het label van Partyraiser: Partyraiser Records. En wij checkten hem voor je!

De track begint met een kleine impact en gaat vervolgens door met wat hats. Die hats maken heel snel ruimte voor de uptempo drop en voor je het weet knalt de kick erin. Deze track start dan ook onder het motto: Geen tijd te verliezen, het is meteen raak. Na minder dan 40 seconden wordt je weggeblazen door de overweldigende kick en gaat het los. Na deze drop is er wel iets merkwaardigs aanwezig in de track: een hiphop beat. Deze beat loopt rustig door terwijl de drop zich op de achtergrond alweer klaarmaakt. Dan komt de stem van MC Da Syndrome weer naar voren en gaat het weer keihard los.

De track is snel, hard en geeft je gigantisch veel zin in een goed feest. Je moet er maar van houden zouden de meeste mensen zeggen en wanneer dat het geval is, is het één en al genieten.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws