Check: Bobby Puma feat. Katt Rockell – 'Deeper Than Love'

Mark Hofman | 1 maart 2016
music

Bobby Puma gaat al even mee in de scene, maar hij weet met zijn nieuwe track de aandacht in elk geval weer goed te trekken. De dj dropt zijn nieuwe track 'Deeper Than Love' via Armada Deep. Het is er eentje die we maar al te graag op replay zetten.

Bobby Puma feat. Katt Rockell – 'Deeper Than Love'

Met een combinatie van sterke lyrics, overheerlijke vocals van Katt Rockell en een lekkere deep-progressive beat weet 'Deeper Than Love' ons daadwerkelijk te vermaken. Bobby Puma heeft met deze track zijn eerste release op Armada Deep te pakken en dat begrijpen we volkomen. De track kun je hieronder zelf beluisteren.

Bobby Puma

Voor de mensen die hem niet kennen: Bobby Puma is een dj uit de Amerikaanse stad San Fransico die zijn publiek met zijn energieke tracks keer op keer weet te verrassen. Waar de meeste muziek normaal gesproken in hokjes wordt gestopt, is het bij de tracks van Bobby altijd maar afwachten in welk genre ze vallen. Na een eerdere collab met Chuckie en releases op Doorn Records, Musical Freedom en Smash The House zou je kunnen stellen dat de dj lekker op weg is, en daar zijn we het dan ook volledig mee eens.

De track 'Deeper Than Love' is nu uit en kun je hier aanschaffen.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws