Check deze 24 uur durende yearmix

Mark Hofman | 14 april 2016
music

We zitten alweer bijna op 1/3 van het jaar en dat betekent dat de eerste Yearmixes het daglicht zien. De meeste yearmixes duren een uur of misschien net iets langer, maar daar houdt het dan ook op. Voor de mensen die er maar geen genoeg van kunnen krijgen, hebben we in ieder geval goed nieuws, er is namelijk een yearmix van 2016 uitgebracht die 24 uur duurt.

Yearmix 2016 (24 Hour Edition)

Er is niets beters dan genieten van een heerlijke dj-set, maar tegenwoordig duren deze hooguit één tot twee uur. 'Dat kan anders' moeten de Reddit DJ-community gedacht hebben en daarom zijn gekomen met een 24 uur durende dj mix…24 uur! De mix komt uit in vier delen van zes uur en bevat verschillende genres binnen de dancescene. Voor deze mix hebben dj's over heel de wereld met elkaar samengewerkt om een goede en gevarieerde mix neer te zetten. Het eindresultaat mag er zeker zijn! In 24 uur worden 612 tracks door elkaar gemixt en is er voor ieder wat wils!

Pak een hele grote snack, schenk een emmer vol met drinken en ga languit liggen om 24 uur lang van de lekkerste muziek te genieten. Je checkt de mix hieronder!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws