Afrojack met set vol verrassingen op EDC

Ivo Mollemans | 21 juni 2017
music

In Las Vegas zijn ze weer aan het bijkomen van Electric Daisy Carnival, maar in de rest van de wereld begint het feest nu pas. Veel sets van het festival worden online gezet en daar zijn we blij mee. Voor de oplettende luisteraar zullen er natuurlijk veel nieuwe tracks te horen zijn, maar er worden ook vaak klassiekers gedraaid.

Afrojack verrast tijdens EDC

Een ideale combinatie tussen die twee was de set van Afrojack. Niet alleen liet hij nieuw materiaal horen, maar ook zijn oude hits kwamen voorbij. Daarnaast was er ook nog een gastoptreden van Rae Sremmurd. Uiteraard voerden zij hun hits ‘No Type’ en ‘Black Beatles’ uit, en ook hun laatste single ‘Swang’ kreeg de aandacht. Het is niet de eerste keer dat Afrojack zijn affiniteit met hip hop laat merken, want tijdens Ultra Miami liet hij Ty Dolla $ign en O.T. Genasis ook al langskomen.

LEES OOK: Hardwell dropt veel nieuwe shit op EDC

Tijdens de rest van zijn set draaide Afrojack ook nog nummers van rappers als Kendrick Lamar, Future, JAY-Z, Kanye West en Migos. Zijn nieuwe samenwerkingen met Dillon Francis en KIIDA passeerden ook nog de revue.

Check de set die Afrojack tijdens EDC draaide hieronder en breng Las Vegas naar je huiskamer:

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws