Man van Teen Mom-ster Jenelle schiet hondje dood na bijtincident

Fenna Kiebert | 2 mei 2019
nieuws

Jenelle met haar hondje Nugget

Bron beeld: Jenelle en hondje Nugget © Instagram

Jenelle Evans, bekend door haar deelname aan de programma's 16 & Pregnant en Teen Mom, deelt op Instagram dat haar hart gebroken is. Haar man Davis Eason heeft namelijk haar geliefde hondje doodgeschoten.

'Nugget, ik huil elke dag..'

Het Amerikaanse koppel woont sinds hun huwelijk in 2017 samen met drie kinderen, waarvan twee uit eerdere relaties en de derde van hun samen, in de staat North Carolina. De twee hebben regelmatig slaande ruzie over het feit dat David Eason overal en nergens met vuurwapens zwaait. Het ging dan ook compleet mis toen David hun Franse bulldog Nugget doodschoot omdat het hondje hun 2-jarige dochtertje Ensley beet.

LEES OOK: Dit is het mooiste meisje ter wereld (echt waar)

Terwijl dochtertje Ensley op de bank aan het spelen was, en hondje Nugget een knuffel wilde geven, haalde hij uit. Hij beet Ensley in haar gezicht, iets wat David Eason absoluut niet accepteerde. Hij schoot zonder twijfel op Nugget, omdat hij 'nog liever sterft dan dat zijn vlees en bloed iets overkomt', zoals hij zelf zegt. Op zijn Instagrampagina deelde hij een filmpje van de gebeurtenis. Daarbij gaf hij een uitleg over waarom hij de schattig ogende bulldog uiteindelijk doodschoot. ‘Het is niet de eerste keer dat de hond zich agressief gedroeg als Ensley in de buurt was. De enige die over dit incident kan oordelen ben ik... Niet de hele wereld.’

Jenelle Evans heeft ook gereageerd op het overlijden van haar hondje. ‘Ik huil elke dag omdat mijn hart gebroken is. Je had nog zoveel te leren van onze lessen. Maar nu ben je er nooit meer' plaatst ze op Instagram met een foto van zichzelf samen met hondje Nugget.

Volgens Amerikaanse media zou Jenelle helemaal geflipt zijn toen ze hoorde wat er gebeurd was. Ook zou ze haar man  inmiddels hebben aangeklaagd en voorzichtig aansturen op een echtscheiding. Of dat daadwerkelijk zo is, moet nog blijken.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws