Laidback Luke: Martin Garrix nieuwe nummer 1 dj

Eveline Meijer | 7 oktober 2014
onbekend


Het Amsterdam Dance Event is volgende week al en dit betekent dat het bijna bekend is wie de nieuwe nummer 1 dj is. Natuurlijk is iedereen hierover aan het speculeren en ook de dj's zelf doen mee. Zo denkt Laidback Luke dat de nummer 1 dj van de wereld van 2014 de jonge Martin Garrix wordt.

Complimenten

In een interview met In The Mix vertelt Luke dat iedereen fluistert dat Martin Garrix dit jaar bovenaan de lijst staat. 'Weet je, ik mag Martin erg graag. Hij is een erg nuchtere jongen die gewoon van muziek maken en reizen houdt.' Volgens Luke heeft de dancemuziek meer sterren als Martin nodig: 'Hij heeft een ongelofelijk jaar gehad en houdt het nog steeds vol. Ik weet dat het zwaar is om van een paar lokale optredens naar shows over de hele wereld te gaan. Mijn complimenten aan hem en ik hoop dat hij het redt.'

Jongste dj

Martin is bekend geworden met de track 'Animals' en heeft in maart de plaat 'Proxy' uitgebracht. Als hij inderdaad op nummer één komt in de DJ Mag Top 100, dan is de 18-jarige de jongste dj ooit die bovenaan de lijst prijkt.

https://www.youtube.com/JbyX8NE1Was?

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws