De meest originele DJ Top 100 reclames

Eveline Meijer | 27 augustus 2015
video


Het is weer die tijd van het jaar: ADE komt eraan en dus ook de bekendmaking van de nieuwe nummer één dj van de wereld. Om stemmen te winnen zijn allerlei dj's druk bezig met het promoten van zichzelf en dat doen ze op leuke manieren, de één nog origineler dan de ander. Wij verzamelden de meest originele video's. Check ze snel!

Steve Aoki

Er zijn ontzettend veel impressies geweest van Steve Aoki, maar tot nu toe heeft niemand hem weten te kopiëren. En dat is precies hetgeen waar Steve promotie mee maakt voor de dj top 100, en dat doet hij goed!

https://www.youtube.com/XvM_HHQfbJQ

Flux Pavillion

We zien het niet vaak: een dj die anderen promoot. Flux Pavillion heeft daarmee wel een hele originele video gemaakt voor de DJ Top 100. Waar hij eerst uitlegt wat deze lijst precies inhoudt, vraagt hij vervolgens om voor anderen te stemmen. Dit kan een goede strategie zijn om sympathy votes voor zichzelf te winnen, naast een aantal stemmen voor dj's waar hij in gelooft, of het is oprecht.

https://www.youtube.com/02VbX0Rced4

Firebeatz

Ja, ze showcasen hun muziek en daarmee zichzelf, maar wel op een hele bijzondere manier. Diverse kinderen dansen met animaties op de muziek van Firebeatz en dat is behoorlijk lachwekkend en vooral erg schattig!

https://www.youtube.com/7aK1kE_arLE

Nicky Romero

Een game om jezelf mee te promoten, veel origineler wordt het niet! En het is nog een vette game ook, al roept hij je niet direct op om te gaan stemmen. Toch is het leuk tijdsverdrijf en misschien is dat je wel een stem waard.

https://www.youtube.com/alpdLRAUvc8

Natuurlijk betekenen deze reclames niet direct dat je maar op ze moet gaan stemmen, maar het is verfrissend om eens wat anders te zien dan dj('s) die springen achter hun decks met hun eigen tracks er keihard onder. Originaliteit zien we graag en we hopen vooral dat meer dj's hun reclames zo gaan aanpakken in de komende jaren!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws