Kijken: Vet beeldmateriaal van Alvaro

Ivo Mollemans | 4 november 2016
video

Jasper Helderman, beter bekend als dj en producer Alvaro, heeft in zijn carrière al veel tracks uitgebracht en daarmee heeft hij zichzelf op veel festivals weten te krijgen. Daarnaast heeft hij dikke samenwerkingen uitgebracht met onder andere Lil Jon, Jetfire, Jebroer en Mercer. Met al deze activiteiten wist hij veel aandacht te krijgen bij zowel grote als kleine mediabedrijven. Ook het Nederlandse YouTube kanaal genaamd ‘FIRST’ vroeg of hij langs wilde komen voor een interview tijdens hun livestream.

Het interview met Alvaro

Het interview begint met een aantal hele standaard vragen over hoe hij zijn carrière is begonnen en waar zijn succes vandaan is gekomen. Door het interview heen worden ook nog wat vragen van de kijkers gesteld. Zo wordt er gevraagd of hij het Nederlandse of internationale publiek fijner vind om voor te draaien en wat hij ziet als een must have kwaliteit bij dj’s.

KIJK OOK: Bekijk Tomorrowland vanuit een harde, andere hoek

Om het allemaal net wat interessanter te maken hebben ze ook nog een challenge klaarliggen voor hem. Hierin moet hij zijn eigen tracks zien te herkennen, maar uiteraard zijn die ietwat aangepast. Het hele interview is hieronder te bekijken. Alvaro komt van 23:00 tot 40:00 voorbij.

Halloween

Ook Alvaro deed iets speciaals met Halloween. Voor het jaarlijks terugkerende evenement nam hij een korte sketch op bij zijn studio. Het filmpje is gemaakt ter promotie van zijn track ‘Lights Out’ die op 11 november uitkomt via Rebel Yard.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws