Ook Afrojack start met een vlog-serie

Rick Francissen | 7 januari 2017
video

Afrojack.

Vloggen is in 2016 waanzinnig gegroeid. Buiten het feit dat er veel meer vlog’s van dj’s zijn bijgekomen is het vloggen ook op andere vlakken enorm gegroeid en is het woord treitervlogger zelfs gekozen tot woord van het jaar 2016. Hopelijk pakt Afrojack het beter aan dan deze zogenoemde treitervloggers, want ook hij is inmiddels van start gegaan met een eigen vlog-serie.

Het leven van Afrojack

Wat is er nu eigenlijk zo leuk aan het kijken van een vlog? Je krijgt een goede inkijk in het leven van de persoon die je wil volgen. Afrojack neemt je bijvoorbeeld mee naar de momenten die je normaal gesproken niet zou zien. Je rijdt bijvoorbeeld met hem mee in de taxi in Mumbai in India waar hij laat zien hoe de straten van de grote Indische stad eruit zien. Hij vertelt hier ook over het grote verschil tussen de Westerse wereld en de wereld die hij ziet in Mumbai.

Wat onderscheidt Afrojack zijn vlog van de andere vlogs? Je volgt Afrojack zijn leven! Iedereen is op zijn of haar manier interessant om naar te kijken en ben je een fan van de Rotterdamse dj, dan mag je zijn vlog-serie niet missen. Hij praat snel, wat overigens fijn wegkijkt, en wil de serie interactief houden. Hij vraagt de kijker, jou dus, letterlijk wat je in de volgende vlog wilt zien. Check hieronder de eerste aflevering Vlog #1.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws