Win Street Fighter X Tekken voor Playstation Vita

frank | 17 oktober 2012
winGeniet nu ook onderweg van, Street Fighter X Tekken, de droom match-up tussen de twee toonaangevende fighting games, die vanaf nu verkrijgbaar voor Playstation Vita inclusief Cross-Platform Play. De langverwachte droom match-up tussen dé twee toonaangevende vechtgames kun je vanaf nu zowel thuis als onderweg spelen! Een uitdagende vechtgame voor de PlayStation Vita waar spelers van alle niveaus plezier aan zullen beleven. Deze versie zit boordevol content. Met een line-up van maar liefst 55 speelbare karakters en nieuwe, exclusieve features doet hij niet onder voor zijn grote broer. Speel thuis of onderweg. PlayStation 3 Cross-Play stelt PS Vita-bezitters in staat om wanneer dan ook, waar dan ook, en tegen wie dan ook, te spelen. Neem het lokaal op tegen PS Vita en PS3-bezitters of vecht het online tegen ze uit via 3G of WIFI.
 
Belangrijkste kenmerken: 55 speelbare karakters – De PlayStation Vita bevat naast de 38 karakters van de console versie en de 5 exclusieve PlayStation karakters 12 nieuwe karakters: Blanka, Cody, Dudley, Elena, Guy en Sakura uit het Street Fighter-kamp en Alisa Bosconovitch, Bryan Fury, Christie Monteiro, Jack-X, Lars Alexandersson en Lei Wulong uit de Tekken-reeks. Cross-Platform Play – Een grote vooruitgang op het gebied van portable gaming. Neem het dankzij Cross-Platform Play op tegen PS3-bezitters. Een PlayStation 3 exemplaar van de game is vereist voor Cross-Platform Play met een PS3. Multiplayer mayhem – Neem het op tegen andere spelers. Lokaal of online via 3G of WIFI.
 
Exclusieve features voor de PS Vita: Augmented Reality – Maak foto’s van je favoriete karakters en plaats ze in real life foto’s. Front en Rear Touch Panels – Bepaal de grootte en de positie van de extra buttons op de Touch Panels op de voor- en achterkant van de PS Vita en ken bewegingen toe aan de buttons. Maak daarnaast gebruik van het touchscreen om door de menu’s te navigeren. Near – Pas de outfit van je karakters aan en deel ze met andere Vita-bezitters bij jou in de buurt dankzij de Near functie. KO Monument – Verzamel trofeeën van de spelers die je hebt verslagen en bouw daarmee je ultieme KO Monument. Ad-Hoc Fight Request – Daag andere Vita-bezitters die in de buurt zijn automatisch uit en deel replays na afloop van het gevecht. Gallery Mode – Verzamel geluiden en filmpjes uit de game en speel ze af in de Gallery. PS Vita en PS3 Data Sharing – Alle aangeschafte Downloadable Content van de PS3-versie kan worden gebruikt op de PS Vita en vice versa. Stuur tevens aangepaste data van de PS Vita naar de PS3 via een data link. En… 38 alternatieve kostuums – PS Vita-bezitters ontvangen naast de 12 nieuwe karakters tevens alternatieve kostuums voor 38 karakters.
 
Te winnen bij Partyscene deze spetterende game voor Playstation Vita. Street Fighter X Tekken voor Playstation Vita wordt ter beschikking gesteld door Global Distributie

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws