Win een Arbitrage pakket

frank | 11 februari 2013
winOp donderdag 21 februari gaat Arbitrage in première in de Nederlandse bioscopen. Deze spannende thriller, over liefde, trouw, succes en de vraag wat hiervan het belangrijkste is, is geregisseerd door Nicholas Jarecki (Everybody's Fine) met geweldige rollen van Richard Gere (Primal Fear, Unfaithful, Brooklyn's Finest), Susan Sarandon (Shall We Dance, In the Valley of Elah, Cloud Atlas), Tim Roth (Reservoir Dogs, Pulp Fiction, The Incredible Hulk), Brit Marling (Another Earth, The Company You Keep) en Laetitia Casta (Gainsbourg, The Island).
 
Robert Miller (Gere) is topman van een financieel imperium en pater familias van een ogenschijnlijk gelukkige familie. Hij lijkt alles te hebben – geld, macht, een prachtige vrouw (Sarandon) en een getalenteerde dochter (Marling), die in zijn bedrijf werkt. Maar achter de schermen zit Robert diep in de schulden en moet hij zijn bedrijf verkopen voordat de lijken uit de kast komen. Zijn besluit om een weekendje te ontsnappen met zijn maîtresse, de mooie kunstenares Julie (Casta), brengt hem nog dieper in de problemen. Onderweg verongelukt hun auto waarna Robert de fanatieke rechercheur Michael Bryer (Roth) achter zich aan krijgt. Het lijkt een kwestie van tijd voor zijn glanzende façade instort. Robert moet tot het uiterste gaan om te behouden wat hem dierbaarder is dan zijn vermogen; zijn familie.
 
Te winnen bij Partyscene, ter gelegenheid van de release van deze geweldige film, Richard Geere Silver Screen Legends Duopacks met hierin de volgende twee films op dvd: Brooklyn’s Finest en The Hunting Party. Deze prijzen worden ter beschikking gesteld door Dutch Film Works
 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws