Win een Los Amantes Pasajeros DVD-pakket

frank | 13 mei 2013
winOp donderdag 23 mei gaat Los Amantes Pasajeros (I’m So Excited) in première in de Nederlandse bioscopen. Oscarwinnaar Pedro Almodóvar keert na de succesvolle dramafilms La Piel Que Habito en Hable Con Ella terug naar zijn roots met deze zeer luchtige komedie met Javier Cámara (Altariste) en Cecilia Roth (Hable Con Ella), Penelope Cruz en Antonio Banderas (La Piel Que Habito).
 
De passagiers van vlucht 2549 richting Mexico Stad krijgen de schrik van hun leven als het toestel door een technisch mankement dreigt neer te storten. De piloten proberen een oplossing te bedenken om een crash te voorkomen en ondertussen probeert het overige vliegtuigpersoneel het de passagiers zo aangenaam mogelijk te maken. Dit resulteert in hilarische en excentrieke scènes die je van het begin tot het einde meenemen in deze funtrip van Almodóvar.
 
Te winnen bij Partyscene, ter gelegenheid van deze hilarische première, geweldige Los Amantes Pasajerosdvd-pakketten bestaande uit de Almodóvar films Volver, La Piel Que Habito en Hable Con Ella. Deze dvd-pakketten worden ter beschikking gesteld door A-Film 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws