Win The Sweeney op DVD

frank | 27 mei 2013
winDe spannende en razendsnelle Britse actiefilm The Sweeney is gebaseerd op de gelijknamige Engelse politieserie die van 1975 tot 1978 op tv te zien was. De film is geregisseerd door Nick Love (The Firm, The Football Factory) met een geweldige cast bestaande uit Ray Winstone (The Departed, Hugo), Ben Drew (Ill Manors), Damian Lewis (Homeland), Steven Mackintosh (Underworld: The Rise of the Lycans), Allen Leech (Downton Abbey) en Hayley Atwell (Captain America: The First Avenger)
 
Detective Jack Regan (Winstone) is de leider van het elite team The Sweeney. Een team dat er nogal extreme en onconventionele opsporingsmethoden op nahoudt. Als een standaard overval uitloopt op een kille executie, is niets meer wat het lijkt. Het onderzoek en de terugkeer van een oude vijand vormen een dodelijke bedreiging voor Regan en zijn team. Een rauwe, spannende thriller, met keiharde actie, snelle auto's, indrukwekkende achtervolgingsscènes en een herkenbare Britse sfeer. Laat je meevoeren in de keiharde wereld van de Flying Squad die de misdaad in Londen op unieke wijze bestrijdt: Act like a Criminal to catch one! The Sweeney is vanaf nu verkrijgbaar op dvd en Blu-ray.
 
Te winnen bij Partyscene deze spannende film op dvd met hierop de volgende extra’s: de Trailer en de vijftien minuten durende documentaire: Live to Fight Another Day waarin cast en crew aan het woord komen over hun bijdrage aan de film. The Sweeney op dvd wordt ter beschikking gesteld door Universal Pictures Benelux 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws