Win tickets voor o.a. EXIT Festival tijdens #WinWeekend!

Gean | 19 mei 2017
win

Gratis festivals, producten of ander party's? Wij regelen het voor je! Om de week zetten wij speciaal voor jou de beste winacties op Partyscene en Freetix op een rijtje. Dit weekend maak je kans op de volgende feesten. 

EXIT Festival

EXIT Festival is één van Europa’s grootste muziekfestivals dat plaatsvindt van 5 t/m 9 juli, in Novi Sad, Servië. Je vindt er onder meer de Dance Arena, dat met veel elektronische acts en een wonderlijke ligging bekend staat als één van ’s wereldse schoonste podia. Het festivalterrein van EXIT is omringd door afgebrokkelde vestigingsmuren, stenen bruggen en eeuwenoude tunnels. 

Wanneer? 5, 6, 7, 8 en 9 juli 2017
Waar? Novi Sad, Servië

Win hier je tickets! 

Heaven Outdoor

Heaven Outdoor keert ook dit jaar weer terug naar de Surfplas in Vlaardingen. Het mooie recreatiegebied wordt omgetoverd tot een stukje ‘hemel op aarde’. Op zaterdag 22 juli vindt hier de derde editie van Heaven Outdoor plaats. Groter dan voorgaande jaren, meer stages en een knallende line-up.

Wanneer? 22 juli 2017
Waar? Surfplas, Vlaardingen

Win hier je tickets! 

Festival Mundial

Festival Mundial is terug voor haar 30e editie! In het weekend van 24 en 25 juni wordt de Spoorzone Tilburg omgetoverd tot hét tofste festival van Nederland. Op Festival Mundial ontdek je het mooiste van verschillende werelden zoals de beste artiesten, kleurrijke culturen, heerlijk eten en fijne vibes. In diverse area's kun je lekker neerploffen met een drankje in je hand, of helemaal losgaan op nieuwe muziek.

Wanneer? 24 en 25 juni 2017
Waar? Spoorzone, Tilburg

Win hier je tickets!

Freaky Glasses

Ga jij deze zomer dansen op jouw favoriete festival? Dan is een zonnebril wel zo handig! Freaky Glasses heeft de veste festivalbrillen voor het festivalseizoen ontwikkeld voor jou. Een stoere wayfarer, een clubmaster voor op het strand of een gekke coleidoscoop bril: Freaky Glasses heeft het allemaal en meer!

Win hier je 2 festivalbrillen voor jou en je festival-maatje!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws