Nacht van Time Out: Invites Digital Punk Unleashed

Jelle de Melker | 13 december 2014
algemeen

Line-up Nacht van Time Out

Sjek, Waverider, Jack of Sound, Digital Punk, Ran-D, Adaro, E-Force, MC Da Syndrome, Jacob van Hage, Mr. Polska, Myron, Tiago

Unleashed Soldiers! Op zaterdag 13 december presenteert de Nacht van Time Out ‘Digital Punk – Unleashed’. Is er iets te vieren? De podcast breekt al twee jaar alle charts en oversteeg in 2014 voor het eerst 100.000 maandelijkse luisteraars. Meer dan 6000 Unleashed Soldiers bezochten de 1e Megabase Outdoor – Unleashed hosting. Daarnaast lieten tracks als ‘Firestorm’, ‘Crash 'N Burn’ en ‘Prison of Commercializm’ geen enkel event heel. Genoeg reden voor feest dus!

Na een onvergetelijke uitverkochte editie van vorig jaar, zal Digital Punk terugkeren op de plaats van het delict; Time Out Gemert. Hier zal Digital Punk met zijn partners in crime deze twee waanzinnige jaren ‘Unleashed’ vieren tijdens de Nacht van Time Out.

Velen van jullie zijn trouwe volgelingen van zijn podcast, dus de tijd is aangebroken om op te gaan in het echt werk en je als echte Unleashed Soldier op te stellen naast de man van de avond.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws