Secret Affair - NYE

Jelle de Melker | 31 december 2014
algemeen

Line-up Secret Affair - NYE

Baggi Begovic, Benny Rodrigues, Brothers in the Booth, Delivio, Genairo Nvilla, Issy, Leroy Styles, Mitchell Niemeyer, Vato Gonzalez, Shermanology, Sergio Likumahua, MC Roga, MC Tjen

Na de overweldigende successen van 2012 en 2013, is Secret Affair NYE terug; met een nog dikkere line-up en in een nog mooiere locatie! Plaatsdelict voor deze nu al onvergetelijke NYE is Taets Event Park op de grens van Amsterdam en Zaanstad.
Taets Event Park is gelegen op het oude Hembrugterrein en Secret Affair NYE is het eerste house evenement op deze unieke locatie. Taets is door de ligging (15km vanaf Amsterdam Centrum), goede bereikbaarheid en ruime parking perfect als vervanging voor Sand. Om het de bezoekers nog makkelijker te maken, zullen er pendelbussen beschikbaar zijn vanaf Amsterdam Centrum.

Secret Affair NYE stond afgelopen jaren garant voor de lekkerste house, glamorous entertainment, een oogstrelend decor en verbluffende special effects. Al deze ingrediënten zullen ook dit jaar dubbel en dwars aanwezig. Om klokslag 00.00u zal de Grand-Show plaatsvinden; één advies: don't miss it! Sowieso loont het vroeg te komen; de eerste 750 bezoekers ontvangen een coole give-away!

Secret Affair NYE 2014/2015 from Secret Affair NYE on Vimeo.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws