Wanneer keert Swedish House Mafia terug?

Mark Hofman | 2 december 2015
algemeen

Een tijdje geleden sprak Axwell over een eventuele comeback van de Swedish House Mafia, een uitspraak waar menig dance liefhebber gelukkig van werd. Steve Angello was te gast bij Pete Tong's BBC Radio 1 Hall of Fame en vertelde zijn kant van het verhaal. 

Steve Angello stond 21 minuten lang in de spotlights in het radioprogramma van Pete Tong. Daar werden onderwerpen aangesneden zoals het begin van de Swedish House Mafia en over het feit dat Eric Prydz bijna lid van de groep was. Natuurlijk werd ook Steve Angello gevraagd over de comeback van SHM en wanneer dat eventueel plaats gaat vinden. Dit is wat hij zei:

“If someone came in 5 or 10 years and said, ‘Hey we have this charity event,’ we would obviously consider it. […] It’s just different now, we’ve grown apart.”

Dus hier is je antwoord: vijf of tien jaar geleden zou de groep bij elkaar gekomen zijn tijdens een event voor een goed doel,maar nu is alles veranderd. Axwell zei dat het niet onmogelijk is, maar Steve Angello denkt daar toch echt anders over. 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws