Armada en Don't Let Daddy Know slaan handen ineen

Jonas | 12 februari 2016
algemeen

Armada Music en Don’t Let Daddy Know richten samen een nieuw platenlabel op. De Amsterdamse platenmaatschappij bundelt de krachten met de evenementenorganisatie en samen lanceren zij het label ‘DLDKMUSIC’.

Don't Let Daddy Know

De eerste plaat die uitkomt op DLDKMUSIC is ‘Get It Up’ van Sem Vox. Het nummer zal het officiële ‘anthem’ van Don’t Let Daddy Know Amsterdam 2016 worden. Don’t Let Daddy Know zal plaatsvinden op 5 maart.

Armada

‘Don’t Let Daddy Know is al sinds de oprichting verantwoordelijk voor enkele van de meest vooruitstrevende evenementen in EDM. Om samen met hen een label op te starten is geweldig, en ik weet zeker dat het een groot succes zal worden’, aldus Maykel Piron, algemeen directeur van Armada.

Ook Essam Jansen en Alex Hes, de eigenaren van Don’t Let Daddy Know, hebben een reactie: ‘We zijn erg blij met deze samenwerking met Armada Music. Maykel Piron heeft een fantastisch bedrijf onder zijn hoede en we zijn erop gebrand om #DLDKMUSIC zo succesvol mogelijk te maken. We hebben een hoop geweldige muziek liggen en dat zal allemaal spoedig uitgebracht worden’.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws