Don't Let Daddy Know maakt gigantische terugkomst in de RAI Amsterdam

Geert van der Klugt | 23 oktober 2019
events

Maak je klaar voor het zevenjarige jubileum van Don’t Let Daddy Know. Want zeven jaar topfeesten op rij, dat moet gevierd worden. Een avondje #DLDK is niet hetzelfde zonder dezelfde prachtige party people die de events keer op keer mogelijk maken, dus ben je hoogstpersoonlijk uitgenodigd voor Don’t Let Daddy Know in de RAI Amsterdam op 6 en 7 maart 2020 (22:00-07:00).


UPDATE | De definitieve locatie van Don't Let Daddy Know is RAI Amsterdam - niet te verwarren met de Ziggo Dome, de locatie die in eerdere berichtgeving verscheen. 


Don't Let Daddy Know

Pre-registreren kan via www.dldk.com/2020/, waarna je op 26 augustus in aanmerking komt voor een exclusieve afgeprijsde voorverkoop.

Don’t Let Daddy Know kwam tot stand op Ibiza. In een korte periode is #DLDK van club night naar gigantisch evenement getransformeerd. ‘We hebben alles te danken aan jullie, de feestgangers’, vertelt een trotse organisatie. ‘Met zeven jaar aan Don’t Let Daddy Know achter de kiezen hebben we enorm veel geleerd en zijn we hard op weg naar een positie onder de meest toonaangevende muziekfestivals. Nu is het tijd om elke voorgaande editie te overtreffen door de beste artiesten, podia, muziek, fashion en beleving in huis te halen.’

‘Verwacht een ultieme ervaring, zonder beoordeeld te worden door de overheid, familie, leraren, bazen en al dat wat onder een ‘Daddy’ te scharen valt. We nemen je mee in een onvergetelijke achtbaanrit, jij en ruim 25.000 anderen - 25.000 vrienden voor een avond. Dat is een belofte.’

Meer weten? Tickets en een overzicht van informatie vind je op de website.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws