Dierenvrienden klagen Steve Aoki aan

Martijn Bastianen | 11 mei 2016
algemeen

Het is niet makkelijk om een correcte videoclip te maken. Meestal wordt alles uit de kast getrokken om de dikste en vetste beelden te schieten, zo ook bij de videoclip van Steve Aoki. In de cast van de video was namelijk een chimpansee betrokken. Daar was niet iedereen over te spreken.

De videoclip van Steve Aoki

Het plot van het verhaal: de chimpansee is wereldberoemd, verliest zijn fame, ontmoet daarna een meisje op het strand en shit happens. Gewoon een bullshit-verhaal, maar door de chimpansee is het enigszins leuk. Zo te zien wordt het aapje weinig kwaads aangedaan.

NAPSA

Maar, die mening wordt niet gedeeld door het NAPSA. De North American Primate Sanctuary Alliance heeft een open brief geschreven aan Aoki en zijn staf. Zij zeggen dat het dierenmishandeling is, wat ze doen met de aap. Zij leggen uit dat chimpansees vaak voor de entertainment worden gebruikt. Daarnaast worden ze slecht behandeld, worden ze weggehaald bij hun moeder op een jonge leeftijd en worden ze getraind onder slechte condities. Wil je de leuke brief nou lezen, klik dan op de link in deze Facebook-post!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws