De vetste studio ooit is van Deadmau5

Thomas Keulemans | 11 mei 2016
algemeen

Deadmau5 showt zijn nieuwe thuisstudio

We hebben al vaker hele gave studio's van dj's gezien, maar nu Deadmau5 zijn nieuwe thuisstudio showt, weten we het écht even niet meer: Holy shit! De nieuwe studio was voorheen de master bedroom van zijn villa in Cambellville, Ontario, en bevat zelfs een isolation booth en een complete machinekamer.

Studio designer Martin Pilchner hielp Deadmau5 bij het ontwerpen en creeren van de 'Mau5trap Studio'. Op zijn eigen website onthult hij meer details over het positioneren van de monitoren, de ruimte zelf en alle andere aanwezige componenten.

Hier was de studio nog in aanbouw.

Previews

Eerder dit jaar deelde de Canadese dj al enkele beelden van de studio in aanbouw en zelfs een paar previews van nieuwe tracks waar hij in de studio werkte, maar nu is de studio ook echt af. De verbouwing duurde meer dan een jaar, maar het resultaat mag er zijn. Dat zijn oude studio echt te klein werd zie je hier overigens wel:

Deadmau5 nam de studio gisteren officieel in gebruik en was uiteraard niet te beroerd om het resultaat met zijn vele fans en volgers te delen:

Collab met Zedd

Toevallig twitterde ook Zedd gisteren veel over zijn in aanbouw zijnde nieuwe studio, die op dit moment nog enkel bestaat uit kale muren en nog geen plafond heeft. Het kan dus waarschijnlijk nog wel even duren voordat we nieuw studiomateriaal van Zedd kunnen verwachten, tenzij Deadmau5 Zedd in zijn eigen nieuwe studio uitnodigt! Beide dj's hebben aangegeven graag eens samen de studio in te duiken.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws