Onverwachtse terugkeer Headhunterz op Defqon.1

Thomas Keulemans | 27 juni 2016
algemeen

Headhunterz draait weer hardstyle!

Defqon.1 zit er (helaas) weer op, maar wat was het genieten zeg! Lastig om er een hoogepunt uit te pikken, maar we doen toch een poging: de onverwachtse terugkeer van Headhunterz als Defqon.1 Legend!

Defqon.1 Legends

De afsluitende zondag kende zo wel een heel verrassend slot. Traditiegetrouw leidden de Defqon.1 Legends de afsluiting van het festival op de zondag in. Dit jaar waren dat Technoboy en The Prophet die al draaiden op de Red Stage, maar ineens was daar plotseling, totaal onverwachts terug van weg geweest: 'Heady' (Headhunterz). Een total surprise act. Het publiek ging compleet los en verwelkomde een emotionele Headhunterz met luid applaus terug. A moment of hardstyle history, waarbij Heady het niet droog hield.

Geen hardstyle meer

De Nederlandse dj produceerde al een tijdje geen hardstyle meer; Willem Rebergen (zijn echte naam) besloot in 2014 een andere kant op te gaan. Lagere BPM's en een meer house-georiënteerd geluid. Hij bracht met W&W de tracks ‘Shocker’ en ‘We Control The Sound’ uit en heeft hij samengewerkt aan studio-producties met onder andere Hardwell, Oliver Heldens en Martin Garrix. Ondanks veel negativiteit van zijn fans sloeg Headhunterz toch deze nieuwe weg in. Zo werkte hij veel met Steve Aoki en bracht hij de Headhunterz remix van Armin van Buuren & Mr. Probz' 'Another You’, op Armada Music.

Gelukkig lijkt het hardstyle publiek vergevingsgezind en zoals je kunt zien werd Heady in genade aangenomen door het uitzinnige Defqon.1 publiek!

Foto credits: RonV Photography

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws