'UNITE, The Mirror To Tomorrowland' presenteert trailer

Thomas Keulemans | 8 juli 2016
algemeen

Tomorrowland biedt live videoverbinding via UNITE

Valt jouw vakantie in Mexico deze zomer precies samen met Tomorrowland (en baal je daar stieken behoorlijk van), treur dan niet te lang!  Je kunt via een live-verbinding toch genieten van enkele optredens van de vele dj's die hét festival van het jaar biedt. De organisatie maakte dit een paar maanden terug al bekend, maar nu de datum nadert (22 t/m 24 juli) wordt er ook meer bekend over UNITE. Zo is de zaterdag van Tomorrowland (23 juli) in Mexico te zien, met o.a de optredens van Nicky Romero, Afrojack, Dimitri Vegas & Like Mike en Axwell & Ingrosso.

¿Cuándo? Sáb 23 de julio 11:00 – 22:00 hrs.
¿Dónde? El Palacio de los Deportes - Av Viaducto Rio de la Piedad y Rio Churubusco S/N, Granjas México, 08400 Ciudad de México
¿Cuánto? $400.00 / VIP $900.00

UNITE, The Mirror To Tomorrowland

Het megapopulaire dance-event zal nu vanuit het Belgische Boom live te volgen zijn in maar liefst zeven landen op vier verschillende continenten. Het event zal 'UNITE, The Mirror To Tomorrowland' gaan heten. Vorig jaar werd dit evenement ook al georganiseerd in Mexico en India en dit jaar zijn daar dus nog vijf andere landen aan toegevoegd. Daarmee doet UNITE nu vier continenten aan.

CHECK OOK: De officiële Tomorrowland trailer

The place to be

De bezoekers van UNITE, The Mirror To Tomorrowland in Duitsland kunnen zich bovendien ook nog eens verheugen op de komst van een paar van de dj's, die vanuit Boom per helikopter naar Duitsland zullen vliegen. Spectaculair dus! Met UNITE maakt Tomorrowland de wereld een stukje kleiner en het dance-festival toegankelijker voor mensen wereldwijd, zoals dus in Mexico.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws