Wish-list van Afrojack bij optreden liegt er niet om!

Thomas Keulemans | 19 juli 2016
algemeen

De wish-list van Afrojack bij een optreden liegt er niet om...

Als bekend artiest kan het leven soms best vervelend zijn… Altijd maar overal herkend worden, op de foto moeten, handtekeningen uitdelen. Dat soort dingen. Maar áls je dan weer ergens een show gaat geven, dan kun je ook wel echt al je wensen kenbaar maken.

'Rider' van Afrojack

En dat doet Afrojack dan ook; de wish-list, in theater- en muziekwereld ook wel 'rider' genoemd, die Afrojack aan MTV door heeft gegeven in verband met een optreden van hem liegt er niet om… In de zogenoemde rider kan een artiest een lijst met beschikbare voorzieningen aangeven, die hij  wenst  om zijn optreden mogelijk te maken. In die rider staan zoals gezegd enkele nogal opmerkelijk en gedetailleerde wensen…

MTV Crashes Plymouth

Afrojack, die op zal treden tijdens de tweede avond van het event MTV Crashes Plymouth heeft naar verluid maar liefst 79 (!) pagina's ingeleverd met wensen om zijn show gesmeerd te kunnen laten verlopen. Bronnen rondom The Plymouth Herald, een lokale krant uit het Engelse Plymouth hebben dit te kennen gegeven.

Handdoeken en komkommers…

Op de wish-list van Afrojack staan 'non-fluffed towels' en komkommers, maar dan op een bepaalde manier gesneden. De handdoeken moeten uiteraard wel gewassen zijn, maar vervolgens niet al te 'fluffy' in zijn kleedkamer worden neergelegd, samen met de komkommers 'to be sliced in a particular way'. Helaas heeft de Engelse krant geen andere details naar buiten gebracht, want we zijn toch best wel benieuwd naar de overige achtenzeventig en een halve pagina!

Beeld via http://www.plymouthherald.co.uk

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws